` PolyAmsterdam


Op deze website vind je de aankondigingen van activiteiten die PolyAmsterdam organiseert. Er is een (bijna) maandelijks Polyamoriecafé@Home, incidenteel is er een PolyBorrel en elk jaar aan het begin van de zomer is er een PolyPicknick.

Het Polyamoriecafé@Home is een maandelijkse bijeenkomst met maximaal 15 mensen waar je ervaringen met anderen kunt delen over polyamorie. De PolyBorrel is ongeveer twee keer per jaar en is volledig informeel, borrelen aan de bar. De PolyPicknick is de bijeenkomst waar je gehele gezin mee naartoe kunt nemen, we gaan dan picknicken in het Flevopark in Amsterdam en voor de kinderen is er een speeltuin in de buurt.

Wil je per e-mail op de hoogte blijven van de activiteiten geef dan hieronder je e-mailadres door. Onderaan elke e-mail die je ontvangt is een link opgenomen waarmee je je ook weer af kunt melden.

Heb je een vraag over een activiteit? Stuur dan een e-mail naar info@polyamsterdam.nl. PolyAmsterdam is ook te vinden op Facebook en Twitter. Wil je meer weten over Polyamorie? Kijk dan ook eens op www.polyamorie.nl, de website van Stichting Polyamorie Nederland.