Donderdag 23 april is er weer een Polyamoriecafé@Home!

Voor de mensen die nog niet bekend zijn met het concept. Bij het Polyamoriecafé@Home wisselen we aan de eettafel ervaringen uit over polyamorie. Ben je jong of oud? Stel, single, trio of meer? Homo, hetero, lesbisch, bi, queer, pan, trans? Iedereen is welkom! Van elkaars verschillen kunnen we alleen maar leren.

Er is geen georganiseerde discussie. Je praat met wie en over wat je wilt. Je kunt ervaringen uitwisselen, nieuwe mensen ontmoeten, een goed gesprek voeren of gewoon kletsen, alles is mogelijk.

Waar is het?
In Amsterdam Oost, Tidorestraat 123. Mocht je slecht ter been zijn, de locatie is op de vierde etage en er is helaas geen lift. De avonden beginnen altijd om 19.00u (inloop vanaf 18.30u).

Wat kost het?
15 euro per persoon, maaltijd en drankjes zijn inbegrepen. Als je het van tevoren laat weten is vegetarisch, veganistisch, glutenvrij of een ander dieet geen probleem en zullen we daar rekening mee houden.
Is de 15 euro een belemmering? Neem dan even contact op, dan bedenken we een oplossing!

Aanmelden!
Wil je er 23 april bij zijn? Er is ruimte voor maximaal 15 personen dus meld je snel aan op info@polyamsterdam.nl. Op dit mailadres kun je ook terecht met vragen.